Layout

Layout og Grafisk Design

 

Mediemus tilbyder at lave layout / grafisk design af dine brochurer, annoncer og øvrigt præsentationsmateriale, online som offline, til din virksomhed. Med udgangspunkt i dit logo laves et layout, der fanger, inspirerer og giver læseren lyst til at vide mere.

Skal du have trykt en publikation, kan jeg lave layoutet, så dit budskab fremstår lækkert, professionelt og målrettet. Ligeledes kan vi lave layout til dine online annoncer, nyhedsbreve, one-pagers mm. Når vi laver layout til markedsføringsmateriale, går vi op i, at der er en rød tråd i al materialet. Det er vigtigt for os, at layoutet ikke skiller sig markant ud fra f.eks. din hjemmeside, dit visitkort eller dit øvrige materiale, der repræsenterer din virksomhed. Det skal være tydeligt, hvad budskabet er og hvem, der fortæller det. Hele layoutet skal have sammenhæng i alle detaljerne, herunder tekststørrelser, farver og placering af billeder og andre elementer.

Hvis du ønsker en helt ny visuel identitet, kan vi også hjælpe. vi kan lave det grafiske design og layout, så du får et ensrettet udtryk i dit markedsføringsmateriale. Dit logo samt dine ønsker og tanker kombineres med mine ideer, så vi sammen finder frem til den helt rigtige stil.


Har du brug for at få lavet layout i dag?

Vores kunder nyder godt af hurtig ekspedition. Det vil vi også tilbyde dig. Kontakt mig i dag, og du har dit layout inden for et par dage (i nogle tilfælde timer). Ring eller skriv, hvis du søger en mediegrafiker, der kan lave layout til dine annoncer, plakater, brochurer, produktblade, årsrapporter eller andet. Både hvis du blot ønsker at få lavet layoutet, men også hvis du ønsker hjælp med hele processen fra opsætning til tryk og/eller publicering.

 

 

Se også under Logodesign